Testimoniale

Ce spun personalitatile despre mine

Redactor TV, folclor

Florina Bălăescu

Camelia Bălmău este, cu siguranţă, interpreta de folclor care deţine toate argumentele ce o urcă pe loc fruntaş în categoria marilor artişti… Camelia Bălmău este o interpretă care işi respectă vocaţia de artist, respectă portul popular şi putem, de asemenea observa cu multă uşurinţă faptul că, întotdeauna, cu modestie şi naturaleţe, se prezintă în faţa publicului iubitor al cântecelor sale.

Vreau să o felicit din tot sufletul pentru tot ceea ce face, pentru faptul că este perfecţionistă şi pentru că, în ceea ce o priveşte, în orice lucru pe care îl realizează în domeniul artistic, primează mereu calitatea!

Îi doresc, în continuare, să aibă parte de mult succes şi să fie întotdeauna preţuită şi iubită de public pentru activitatea desfăşurată!

Redactor radio, folclor

Eli Busuioc

O iubesc pe Camelia Bălmău…iubesc sufletul ei frumos….aş zice aşa…: Interpreta care aduce un fior de frumos în sufletele noastre, Camelia Bălmău ştie prin expresivitatea vocii sale să strecoare fiecărui cântec pe care-l interpretează un plus de sensibilitate şi avânt artistic.

Având candoarea unui copil şi fineţea unei femei puternice, impresionează prin dăruirea, pasiunea, simplitatea şi căldura sufletească ce atinge inimile iubitorilor de cântec popular.

Şi pentru că, uneori, cuvintele sunt prea sărace pentru a-mbraca aşa cum se cuvine un suflet special cum este cel al Cameliei Bălmău, nu-mi rămâne decât sentimentul bucuriei de a fi-ntâlnit un suflet cald, primitor…şi iubitor!

Camelia Bălmău…o preţioasă bijuterie a cântecului popular!

Textier folclor

Georgiana Ion

Prin frumusetea imprimata cantecului, sadind germenii armoniei intre artist si public, succesul va tinde spre desavarsire. Odata ce artistul are aceasta putere va intra negresit in randul celor iubiti, iar cantecul sau va ramane nemuritor, lucru care s-a intamplat cu, Camelia Balmau si piesa ei de referinta: “Sta murgul legat la gard”!

Camelia s-a nascut pe Valea Amaradiei, in satul Goiesti, iar muzica se pare ca a fost “papusa” copilariei. Talentul l-a mostenit de la tatal ei care a fost ardelean, motiv pentru care cu multa lejeritate si placere, abordeaza la orice evenimente atat cantecul oltenesc cat si pe cel ardelenesc.

Cei care o indragesc sau cei care vor sa o cunoasca pe Camelia Balmau o pot gasi seara de seara intr-un local din Craiova, cu specific romanesc, unde activeaza de ani buni, motiv pentru care, atunci cand spui Camelia Balmau spui fara doar si poate restaurantul Galaxy. Daca o intrebi despre relatia ei cu cantecul si publicul, iti raspunde clar: – ” iubesc ceea ce fac la fel cum iubesc pe cei care ma apreciaza”!

Director al Ansamblului "Maria Tănase"

Oana Bică

Atunci când vine vorba despre oameni speciali, până şi cuvintele ţi se par puţine… asta simt eu, atunci când vine vorba despre Camelia Bălmău.

Pentru mine, Camelia, este, mai intâi de toate OM…în toată puterea cuvântului: caracter, personalitate, eleganţă, fineţe.

Referitor la artista, Camelia Bălmău, pot spune că este una dintre interpretele mele preferate pentru glasul ei, inconfundabil, pentru profesionalismul de care dă dovadă şi pentru ambiţia de a reuşi, într-un mediu deloc uşor.